Juke logo
Dag Erik Oksvold

Dag Erik Oksvold

Artisten Dag Erik Oksvold fra Fosen startet sin solokarriere med debutsingelen “Love You More" i 2021. Gjennom sin livestream-konsert, "Køntrihalvtimen" i 2020, gjorde han seg kjent i Nashville, hvor han også fikk anerkjennelse fra Billboard-listede Bryan White, som tidligere introduserte han for countrysjangeren.

Dag Erik har ligget på flere singlelister i USA, hvor han blant annet lå 16 uker på den anerkjente MusicRow Breakout Chart med singlen “Love You More”.

I vår gjorde Dag Erik en fremragende innsats i årets The Voice, hvor han gikk ut som topp 6! Foruten å gjøre seg bemerket med sin fløyelsmyke vokal, var han også sesongens store entertainer som sjarmerte det norske folk.

Etter The Voice har Dag Erik blitt ettertraktet på TV-skjermen, og i høst var han med i Beat For Beat hvor han var på lag med Anne Fagermo. Samarbeidet har utviklet seg, hvor Dag Erik og sistnevnte deltok i Melodi Grand Prix 2024 med Countrylåten “Judge Tenderly Of Me”, og oppnådde en 5 plass i den norske finalen.

Dag Erik gjør konserter med sitt eget materiale og private arrangement. Han har en lang fartistid som trubadur, og er kjent for å skape god stemning der han spiller.

Fra 5 000 kr

Inkludert valg av sanger og personlig hilsen.

Konserter

Henter ledige tidspunkt

Ønsker du konsert på et annet tidspunkt?

Sanger